Ingen bokmässa för Jag borde sagt det först

Nej, det blev inget bokmässsesamtal för mig med Helena von Zweigbergk och Philip Teir på temat ”Hur ska man leva sitt liv?”. Det blev inställt i det nedbantade digitala programmet när mässan tvingades avstå internationella gäster.

Jag sörjer förståss, för det hade verkligen kunnat bli ett fantastiskt samtal. Jag får hoppas på nästa års bokmässa istället. Då vill jag prata om relationer, livet, mammor, vänskap, prylar och massa massa annat när andra delen i trilogin om Fia kommer.

Det är märkligt ändå att det inte blir någon mässa i år. Det är en stor saknad att inte kunna träffa vänner och bekanta och trängas och minglas. Jag har varit på bokmässan varje år sedan 2008 i olika roller: Jag har debatterat bibliotek, intervjuat författare, inspirerats som litteraturkritiker, lärt mig massor som översättarstudent, pratat om berättelseverkstaden Ordpalatset, stafettläst ur Anne Franks dagbok och deltagit själv som författare när ”Vi var alltid beredda” kom 2014.

Vi får hoppas att vi ses nästa år istället!

Tills dess: Läs min roman ”Jag borde sagt det först”, Philip Teirs roman ”Jungfrustigen” och Helena von Zweigbergks roma ”Totalskada” och föreställ er vilket samtal det skulle kunnat bli!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s